Web omlazen

19.06.2014 15:15

V těchto dnech jsme dokončili úpravy některých prvků na tomto webu. Co je zde tedy nového? Dočtete se v následujícím článku.

Provedené změny se vyznačují několika základními rysy: zpřehlednění a doplnění vertikálního i horizontálního menu, aktualizace, lepší členění textů na podstránkách, narušení "grafického stereotypu" pomocí fotografií.

Konkrétněji byly přeskupeny a přejmenovány záložky obou menu, přibyl např. přímý odkaz na text zákona 428/2012 Sb. Zjednodušili jsme odkaz s kontakty, do stránek bylo vloženo aktivní okno pro přístup na facebookový profil Tiskového střediska ČBK. Některé neměnící se texty byly doplněny ilustračními fotografiemi.

Komplexního přepracování se dočkala sekce Ke stažení; zde jsem přišli s novým dílčím členěním či přejmenováním jednotlivých souborů. Práce se záložkou pro vás tedy snad bude přívětivější.

Kompletní revizí taktéž prošla záložka Časté dotazy (FAQ); údaje jsou doplněny, zpřesněny, aktualizovány a např. jsme též vylepšili odzdrojování jednotlivých tvrzení.

Poslední větší zásah jsme provedli v sekci Příklady hospodaření; zpřesnění, lepší pojmenování článků, větší přehlednost. To jsou hlavní rysy zde prováděných úprav.

Jak se nám změny povedly? Vaše postřehy nám prosím neváhejte adresovat na tisk@cirkev.cz. Děkujeme.