Plánujete již program na letní volné dny?

20.02.2017 11:24

Máme pro vás několik tipů, jak lze při prožívání vašich volných chvil využít "plodů" tzv. církevních restitucí:

Brdy z výchozího bodu v Romžitále

Chystáte-li se poznávat nově zpřístupněné Brdy, třebas vám přijde vhod nabídka ubytování v penzionu Panský dům v Rožmitále pod Třemšínem. Uživatelům portálu Booking.com se zde moc líbilo, tak věříme, že budete spokojeni i vy. Více na webu Arcibiskupství pražského (https://www.apha.cz/arcibiskupsky-penzion-v-rozmitale-ziskal-prestizni-oceneni).

Poznávání krás Olomouce bez hladu

Při návštěvě Olomouce vám může přijít vhod třebas občerstvení v nově otevřené restauraci U Kristýna, kterou provozuje Arcibiskupství olomoucké. Více na webu (https://www.ado.cz/clanek/arcibiskupska-restaurace-u-kristyna-nabizi-pizzu-testoviny-i-pro-celiaky) nebo v krátké reportáži na iDNESu (https://olomouc.idnes.cz/arcibiskupstvi-olomoucke-pizzerie-odluka-cirkve-od-statu-financovani-1me-/olomouc-zpravy.aspx?c=A170128_2302199_olomouc-zpravy_stk).

Nejen arcibiskupství nabízejí ...

Další informace o ubytování či stravování v církevním prostředí poskytovaného nejen v souvislosti s přechodem na samostatné hospodaření a tzv. církevními restitucemi hledejte na webu https://www.cirkevnituristika.cz/#.


Radost z cest a šťastné návraty!